Sprog

Valuta

Hvad gør Deepsilk unikt?

What makes OPSUNDBAY Deepsilk unique?

Bortset fra sin overdådige følelse og skinnende skønhed, har silke bemærkelsesværdige kvaliteter, når det kommer til komfort og åndbarhed. I tæt samarbejde med en af ​​verdens dygtigste silkevævere og tekstileksperter, har vi været i stand til at intensivere disse kvaliteter yderligere og skabe et unikt silkestof, der beskytter og forstærker din indsats for at bevare en sund, smuk hud.

Deepsilk er beriget kosmetisk silke, designet af og eksklusivt for OPSUNDBAY. Vi har skabt et innovativt nyt stof baseret på verdens sjældneste og dyreste silke fra en af ​​de bedste producenter i verden. Vi tager 25 momme charmeuse vævet morbærsilke af højeste kvalitet og forstærker det med naturlige silkeproteiner, der er hjemmehørende i selve silken, men fjernet under produktionen. Ved at bruge et avanceret micellært leveringssystem har vi beriget silken med sericin silkeprotein, der hjælper med at vedligeholde og genoprette huden.

Deepsilk er beriget med sericin silkeprotein, der er meget udbredt i den kosmetiske industri som et fugtgivende middel. Videnskabelige undersøgelser af sericin silkeprotein viser, at det i kosmetiske formuleringer hjælper med at fugte og øge hudens elasticitet.

Silikonefri

OPSUNDBAY Deepsilk er silikonefri. Andre producenter tilføjer silikoner og supplerende overfladebehandlinger til stoffet for at opnå et skinnende look og et kunstigt blødt touch. Vi foretrækker at lave vores silke uden tilsætning af silikone, og bevarer dets naturlige udseende og fornemmelse, da silken i sig selv bliver blødere ved brug.

100% Ren silke

Vi er dedikerede til at holde produktionen af ​​Deepsilk helt ren. Siden starten har vores mål været at skabe en silke, der er så naturligt som muligt og ikke har nogen skadelige virkninger på hud og hår.

 

Sammenligning af Silke Sengetøj

Sammenligning af Silke Sengetøj

Næste artikel