Sprog

Valuta

Micellær levering af Sericin-Silkeprotein

Enriched with natural silk proteins by Tanatex

Beriget med naturlige silkeproteiner fra Tanatex

Sericin-silkeprotein indeholder de vitale aminosyrer, der bruges i vores Deepsilk silke. Sericin-silkeprotein er et biomolekyle, som er meget udbredt i dermatologiske produkter på grund af dets antibakterielle, oxidative resistente og fugtgivende egenskaber på grund af dens høje grad af aminosyrer med evnen til at absorbere vand.

Videnskabelige undersøgelser har vist den fugtgivende effekt af sericin-silkeprotein på huden, hvor dets virkning viste sig at øge niveauet af hydrering af epidermale celler. Dette forhindrer transepidermalt vandtab, hvilket er det, der gør huden tør.


Ud over at forhindre dehydrering har hudplejeprodukter med sericin-silkeprotein vist sig at booste de fugtgivende egenskaber af andre ingredienser såsom olier. Sericin-silkeprotein har også en naturlig resistens over for bakterier og allergener, nyttigt for folk med allergi eller hudbetændelse.

Sericin silkeprotein er faktisk et biprodukt fra råsilkeproduktion. Silke er en naturlig polymer af proteinfibre produceret af silkeorme og dens rå form består af fibroin (65-75%), sericin-silkeprotein (20-30%) samt små mængder sukkermolekyler, pigmenter og voks.

For at opnå glansen og den bløde tekstur af rå silke, fjerner silkeproduktionsprocessen sericin-silkeproteinet fra fibroinfibrene. Med vores Deepsilk returnerer vi en del af sericin-silkeproteinet til silken i en proces, der beriger og genopretter silken, hvilket bringer dermatologiske fordele tilbage til stoffet, som hjælper med at fugte og blødgøre din hud og hår.

 

Miceller

Aminosyrerne i OPSUNDBAY Deepsilk afgives til huden via miceller, mikroskopiske celler, der består af hydrofile og lipofile lag - i bund og grund lag af vand og olie. Miceller bruges i det almindelige skønhedsprodukt micellært vand og er naturligt forekommende i den menneskelige krop med henblik på fordøjelsen.

Når Deepsilk-micellerne er i kontakt med kropsvarme og fugt, aktiveres de vandige lag og begynder at frigive deres aktive ingredienser. Sådan får huden præcis det, den har brug for, når brugerens kropstemperatur stiger og de aktive ingredienser frigives, men ikke når stoffet opbevares og ikke er i brug.

Forrige artikel Næste artikel