Sprog

Valuta

FORSENDELSE

STANDARD FORSENDELSE (3-5 DAGE)
Standardfragt er gratis for ordrer, der opfylder disse prisklasser:
 • Danmark = ordrer over DKK 600,-
 • Sverige = ordrer over SEK 1.000,-
 • Norge = ordrer over NOK 1.000,-
 • EU = ordrer over € 80,-
 • UK = ordrer over £ 130,-
 • US = ordrer over $150,-
 • Resten af ​​verden = ordrer over € 150,-

EXPRESS FORSENDELSE (1-3 DAGE)
Vi tilbyder ekspresforsendelse mod et ekstra gebyr, afhængigt af din placering. Du kan se prisen på denne service, når du tjekker ud.

 

SÆRLIG FORSENDELSE
Tøv ikke med at kontakte os med specielle forsendelsesanmodninger, såsom gaveindpakning eller leveringsservice.

Når ordren afsendes, modtager kunder en e-mail fra OPSUNDBAY med angivelse af sporingsnummer og et direkte link til at overvåge forsendelsesstatus. I tilfælde af forsinkelser i tolden vil kunderne blive underrettet direkte af kureren og/eller OPSUNDBAY.

OPSUNDBAY kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i forsendelser forårsaget af vejrforhold, internationale toldspørgsmål eller andre omstændigheder uden for OPSUNDBAY's kontrol.

Forsendelser til lande inden for EU indeholder ikke en faktura eller anden dokumentation, der angiver varens værdi.
Alle forsendelser, der er bestemt til lande uden for EU, som krævet af toldbestemmelser, er ledsaget af en faktura, der angiver varens værdi.

RETURVARER

Du skal anmode om en returnering inden for 30 dage fra leveringsdatoen for varerne, undtagen for brugerdefinerede og specialordrer. Varerne skal returneres i original stand og emballage, hvilket betyder, at de skal være ubrugte, ubrugte, uvaskede, med alle mærker påsat og på plads, og eventuelle ydre gaveæsker skal returneres med samme omhu, som vi sendte varerne til dig . En hurtig afprøvning er helt OK for at sikre, at pasformen og udseendet er rigtigt. Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder gratis returnering.

Vi accepterer ikke returnerede varer, der ikke er blevet behandlet og indsendt først. Du kan returnere din vare med fragtmand til den adresse, der er angivet på forsendelsesetiketten eller til OPSUNDBAY Boutique i Bredgade, København.

I tilfælde af særlige omstændigheder bedes du informere os på forhånd. Ellers accepterer vi muligvis ikke dine returanmodninger. Bemærk venligst, at vi kun accepterer sporbare forsendelser, hvis kunden ønsker at benytte egen fragtmand. Hvis du bruger din egen transportør, bedes du sende os sporingsnummeret.

Vedlæg venligst følgesedlen med sporingsnummer og e-mail den til os på dagen for din returnering. Dette vil hjælpe med at fremskynde tilbagebetalingsprocessen, som normalt tager op til 5 dage, når vi har modtaget returpakken.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores returpolitik, så tøv ikke med at kontakte os via e-mail på order@opsundbay.com.
Vores kundeservice er tilgængelig hver dag fra 09:00 til 13:00, og du kan kontakte os på +45 2122 9360.

-

RETURRESUMÉ

For at vi kan acceptere en refusion, skal de returnerede produkter opfylde følgende krav:

 • Alle varer skal være i original stand med originale mærker påsat. Vi kan ikke acceptere merchandise, der er blevet slidt, brugt, ændret eller beskadiget.
 • Returnering af varer med vedhæftet returmærke vil kun blive honoreret, hvis etiketten ikke er blevet fjernet.
 • Lavet på bestilling eller personlige varer kan ikke returneres og betragtes som endeligt salg.
 • Hvis du gerne vil returnere silkesengetøj, så tøv ikke med at kontakte order@opsundbay.com, da det kan kræve særlige returneringsanvisninger.
 • Bemærk venligst, at varer købt fra andre forhandlere eller distributører ikke kan returneres til opsundbay.com. Du kan returnere disse varer ved hjælp af samme kanal som det oprindelige køb.