Sprog

Valuta

Sådan passer du på din Deepsilk

Taking care of your OPSUNDBAY Deepsilk™

Den bedste måde at bruge din Deepsilk på - få alle fordelene med vores eksperttips.

For at få fordel af aminosyrerne i Deepsilk™ skal du helst bruge det efter at have renset din hud og påført eventuelle natserum eller cremer, så du får fuldt udbytte af dine hudplejeprodukter og den berigede silke mens du hviler.

Silke er et meget stærkt og holdbart materiale, når det bliver passet ordentligt på. Silkesengetøj lavet i OPSUNDBAY patenteret charmeusevævning kan holde op til 8-10 år, hvis det håndteres med rigtigt.

Den bedste måde at vaske dit silkesengetøj på er en kort, vask under 30°C (86°F) på en silke/lingeri/uld-program. Støvmider trives ikke i silke, så der er ikke behov for længere eller varmere vask. Vores silkedyner kan luftes eller også vaskes på lav temperatur.

Brug et PH-neutralt flydende vaskemiddel uden blegemiddel, optiske blegeeffekter eller enzymer. Derudover må du ikke bruge skyllemiddel. Vask ikke med pulver, shampoo eller andre sæber.

Umiddelbart efter vask skal du tage silken ud og lægge den flat. Silke tørrer hurtigt, så undgå tørretumbleren og stryg på lav temperatur, mens silken stadig er fugtig.

 

Fjernelse af pletter

De fleste pletter kan nemt fjernes, hvis de plejes hurtigt. Behandl pletter såsom blod direkte før du vasker dit sengetøj i maskinen. Hvis pletten er tørret ind, kan det være nødvendigt at bruge en pletfjerner; hvis det gøres omhyggeligt og sparsomt, vil det ikke ødelægge silken - men der kan komme en farveforskel.

Hvis der sker store uheld eller spild, skal silken lægges i blød, helst inden for et par timer. Herefter kan silken vaskes og skylles rent med det samme.

 

Vigtig

Silkens glatte look vil gradvist falme efter nogle vaske, især i mættede farver, men den bløde silkefornemmelse forbliver. Dette er en helt naturlig proces for silke, men vær opmærksom på, at det smukke matte look er, hvordan silke naturligt ældes efter vask.

 

OPSUNDBAY Silke Sengetøj

Forrige artikel Næste artikel