Sprog

Valuta

Silkepuder og Silkedyner: En guide til de overlegne fordele

OPSUNDBAY Silk Pillows and Silk Duvets

Når du først har sovet i vores bløde silkepuder og dyner – det er svært at gå tilbage.


Vores silkepuder og silkedyner er designet til at give dig en behagelig søvn uden at forårsage overophedning. Silke har en naturlig evne til at regulere temperaturen og holde dig kølig om sommeren og varm om vinteren.

Vores højkvalitets silke tillader overskydende kropsvarme at passere gennem dynen, mens du sover, mens dens luksuriøse drapering tilpasser sig din krops konturer og skaber færre luftlommer under dynen. Denne varmeregulerende funktion resulterer i mindre sveden under søvn sammenlignet med bomulds- og dundyner, og holder dermed din seng frisk.


Hemmelighederne bag silkepuder og dyner

Vores silkepuder og dyner er lavet af ubleget, 100% naturligt farvet morbærsilke, der er OEKO-TEX certificeret. Dette sikrer, at det færdige produkt er testet og fri for skadelige stoffer. Vi bruger rå morbærsilke af høj kvalitet til at skabe den lette, bløde silketråd, der bruges som fyld til vores dyner.

For at beskytte silketråden bruger vi det blødeste 19-momme silkestof, designet på en måde, så fyldet ikke klumper sig. Dynen kommer også med små hjørnehaner kaldet dynesløjfer for at sikre den inde i betrækket. For den bedste silkesøvn, anbefaler vi at bruge et minimum af et 22-momme silkepudebetræk og dynebetræk.


Silke, sundhed og skønhed

Silke har været højt anset for sine fordele for huden og håret i århundreder. Dette skyldes, at silke indeholder protein og aminosyrer, som forhindrer det i at absorbere fugt fra hud og hår, i modsætning til bomuld eller hør.

Silke er et ideelt materiale til dyner og puder, fordi det er naturligt allergivenligt og ikke kræver nogen kemikalier under produktionen. Så hvis du har allergi over for dun eller kemikalierne i syntetiske dyner, er silkesengetøj et glimrende valg for dig. Silke kan også hjælpe med at lindre kløende hudsygdomme såsom rosacea og eksem.

Sove i silke

Vedligeholdelse af dit silkesengetøj

Silke er naturligt modstandsdygtig overfor møl og skimmelsvamp, hvilket betyder, at du kun behøver at lufte dem af og til for at friske dem op. Undgå dog direkte sollys. Støvmider og andre små kravlere trives ikke i vores silkedyner og puder.

Det anbefales ikke at vaske silke dyner og puder ofte. Men hvis uheldet er ude, og du skal rense dem, skal du forsigtigt behandle pletten og vaske dem i vaskemaskinen med enzymfrit vaskemiddel. Brug en kort, skånsom cyklus med en maksimal temperatur på 30 grader og undgå at bruge skyllemiddel.

Læs venligst vores detaljerede plejevejledning til silke her .

Hvil godt ved, at OPSUNDBAY Silk vil tage sig godt af dig, forudsat at du til gengæld passer godt på det.

 

Vidste du?

  • En dundyne er blødere end silke, men mere omfangsrig. På grund af manglen på et luksuriøst afdækning kan det fange luftlommer, hvilket resulterer i mindre varmeregulering.

  • Fjer og dun er naturligt designet til at forhindre varmen i at slippe ud af din krop, hvilket kan få dig til at føle dig varm i starten. Den indespærrede kropsvarme kan dog føre til overophedning, mens du sover.

Forrige artikel Næste artikel